Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بررسی نتایج آمارها و اطلاعات سازمان منطقه آزاد انزلی نشان می‌دهد در 3 ماهه اخیر امسال معادل 500 کانتینر کالاهای مختلف تجاری ساخت داخل شامل انواع مصالح ساختمانی، مواد غذایی، فرش، خشکبار، مواد پتروشیمی و ظروف از طریق امکانات مجتمع بندری کاسپین به کشور چین صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اموربندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی در رشت مهم‌ترین مزیت‌های مجتمع بندری کاسپین را برشمرد و اظهار داشت: وجود انبارهای سرپوشیده و یا رو باز، احداث مخازن و سیلوهای متنوع، آبخور بالا و پسکرانه مناسب از جمله این مزیت‌ها به شمار می‌روند که همچنان در پی تقویت آن‌ها هستیم.

امین افقی از تخلیه و بارگیری بالغ بر 95 کشتی در مجتمع بندری کاسپین خبر داد و تصریح کرد: در صورت اتصال مجتمع بندری کاسپین به خط ریل سراسری از طریق اتمام پروژه راه‌آهن گیلان - بندرانزلی تا پایان سال آینده، بسترهای لازم برای اتصال بزرگترین بندر ایران در دریای خزر به بنادر بزرگ کشور در جنوب فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه در آینده‌ای بسیار نزدیک موقعیت مجتمع بندری کاسپین و منطقه آزاد انزلی برای صادرات و واردات کالاها دچار تغییر و تحولات بسیار مثبتی می‌شود ابراز داشت: با اتصال راه آهن گیلان به سواحل دریای خزر منطقه آزاد انزلی به محل تلاقی کریدور چین - قزاقستان - ایران با کریدور نستراک( شمال - جنوب) تبدیل می‌شود.

معاون اموربندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی از تبدیل مجتمع بندری کاسپین به یکی از مبادی اصلی تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی و کالاهای اساسی مورد نیاز کشورمان خبر داد و ابراز داشت: این موفقیت‌های یاد شده در سایه اعمال مشوق‌ها و مزیت‌های رقابتی خاص توسط سازمان منطقه آزاد انزلی به دست آمده است.

افقی فراهم آوردن یکسری سازوکارهای لازم برای به صرفه‌تر کردن ترانزیت کالا را راهی مطمئن برای توسعه ارتباطات تجاری و بازرگانی بین کشورها دانست و خاطرنشان کرد: راه اندازی کریدور چین - قزاقستان - ایران با محوریت سازمان منطقه آزاد انزلی مزیت‌های بسیار زیادی را برای کشورمان در حوزه مبادلات فراهم کرده است.

وی کاهش هزینه و مدت زمان لازم برای ترانزیت و حمل و نقل کالاها را از جمله کارکردهای مثبت کریدور چین - قزاقستان - ایران در مقایسه با مسیر تجاری موجود بین ایران و چین اعلام کرد و گفت: سازمان منطقه آزاد انزلی با هدف کسب هر چه بیشتر درآمدهای ارزی برای کشورمان از ایجاد کریدورهای جدید ترانزیتی حمایت و پشتیبانی می‌کند.

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی افزایش ظرفیت‌های صادراتی بین ایران و سایر کشورها و حمایت از تولید کالاهای داخلی را از جمله اهداف این سازمان خواند و عنوان کرد: بدون شک با افزایش زیرساخت‌های ترانزیتی و با انعقاد تفاهمنامه‌های بین‌المللی عواید بیشتری از طریق این سازمان نصیب کشورمان می‌شود.

تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی مشکلات فراوانی را برای تولید داخلی به وجود آورده بنابراین باید به نحوی با اتخاذ راهکاری لازم از این شرایط عبور کرد.

از سویی دیگر رشد اقتصادی کشور در صورت رونق تولید داخلی محقق می‌شود به طوری‌که نتیجه آن به صورت اشتغالزایی و رشد پتانسیل‌های داخلی در حوزه‌های مختلف صنعتی قابل مشاهده است.

بنابراین با نگاهی به رویکرد توسعه‌گرای مناطق آزاد از ابتدای دولت فعلی تاکنون می‌توان نقش این مناطق را در ایجاد زیر ساخت‌ها و بسترهای مناسب در جهت فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی به شکل گویا مشاهده کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین صادرات کالای ایرانی بندر کاسپین سازمان منطقه آزاد انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب در نشست بررسی مشکلات صادرکنندگان مواد معدنی در بندر بوشهر که با حضور رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر و جمعی از صادرکنندگان برگزار شد، بیان کرد: اولویت اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزایش صادرات غیرنفتی و به‌ویژه موادمعدنی به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های شاخص استان است، چراکه این مهم بدون تردید به افزایش ظرفیت سازمانی برای توسعه زیرساخت‌های مجتمع بندری نگین کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: در همین راستا در نشست مستمر با صادرکنندگان کالا از بنادر استان، موانع و مشکلات فراروی آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: با هدف شتاب بخشی به روند صادرات موادمعدنی از مجتمع بندری نگین، قوانین و مقرراتی وضع شده که شرکت‌های فعال در این حوزه ملزم به رعایت آن هستند.

وی گفت: با هدف بهبود روند صادرات، اکنون طرح پایانه اختصاصی صادرات و ترانزیت در مجتمع بندری نگین با بیش‌از ۶۸ درصد پیشرفت در حال ساخت است.

شکیبی‌نسب از پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله این طرح خبر داد و بیان کرد: با پیشرفت مناسبی که طرح پایانه اختصاصی مذکور دارد، انتظار است در نیمه دوم سال جاری به بهره‌برداری نهایی برسد.

وی گفت: در شرایط کنونی با ساخت ۲ پست اسکله رمپ موقت، سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن موادمعدنی از مجتمع بندری نگین به مقصد کشور‌های کویت، امارات، قطر، هند و شماری از کشور‌های آفریقایی صادر می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر کلینکر، سیمان و سنگ گچ را عمده موادمعدنی صادر شده از مجتمع بندری نگین عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • ماهی‌های دودخانه - بندر انزلی (عکس)
  • نورمحمدی: در جام حذفی هدفی جز قهرمانی نداریم
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان