Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابتدای امسال تاکنون ۷۹ فروند کشتی تجاری در اسکله‌های مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی پهلوگیری کردند که میزان آن در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، به سبب برنامه‌ریزی‌های بسیار خوب و زیرساخت‌‌های لازم بندری که فراهم شده امسال تاکنون 79 فروند کشتی تجاری در اسکله‌های مختلف مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی پهلوگیری کرده‌اند که این میزان در مقایسه با آمار سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتمع بندری کاسپین منطقه آزاد انزلی با توجه به شرایط و ویژگی‌های خاصی که از آن بهره می‌برد در حال حاضر به‌عنوان یک بندر نسل سوم کشورمان محسوب می‌شود و با مساحت پس‌کرانه عملیاتی و پشتیبانی حدود 500 هکتار و آبخور بالا به همت مسئولان و متخصصان داخلی در سال آینده به راه‌آهن سراسری نیز متصل می‌شود.

از جمله مهم‌ترین اهداف و چشم‌اندازهایی که برای این مجتمع بندری پیش‌بینی شده می‌توان به بحث گسترش صادرات کالاها به مقصد کشورهای حاشیه دریای خزر و کشورهای عضو اتحادیه گمرکی اوراسیا و همچنین فعال‌سازی کریدورهای عبوری از کشورمان نام برد که دسترسی به هر کدام از این اهداف بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد انزلی معرفی شدتوسعه گردشگری در منطقه آزاد انزلی زمینه‌ساز رونق اقتصادی گیلان استمدیرعامل منطقه آزاد انزلی منصوب شد

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت با بیان اینکه با تلاش‌های انجام شده این معاونت مجتمع تجاری کاسپین تاکنون میزبان 99 کشتی تجاری بوده  است عنوان کرد: زمینه تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و مواد اولیه مورد نیاز چرخه صنعت و تولید کشورمان در این بندر به خوبی فراهم است.

امین افقی استفاده بهینه از ظرفیت مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی در زمان اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: سال گذشته تنها 20 فروند کشتی تجاری در اسکله‌های مجتمع تجاری کاسپین پهلوگیری کرده بودند که این آمار امسال به مقدار چشمگیری افزایش پیدا کرده است.

وی فراهم کردن امکانات و ایجاد تجهیزات بیشتر در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی را به عنوان یک هدف مهم مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: افزایش تعداد ورود کشتی‌های تجاری به این مجتمع بندی از تمایل روز افزون فعالان اقتصادی و تولیدی برای استفاده از خدمات و واردات و صادرات کالا آن حکایت دارد.

معاون اموربندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی مهم‌ترین مزیت‌های مجتمع تجاری کاسپین را برشمرد و گفت: نزدیک بودن مجتمع بندری کاسپین به تهران و کارخانجات تولیدی کشور از جمله مهم‌ترین مزایای ترانزیت مواد اولیه از طریق این مجتمع بندری محسوب می‌شود که در نوع خود موضوعی بسیار حائز اهمیت است.

افقی کاهش هزینه‌های حمل کالا را از دیگر مزیت‌های مهم ترانزیت کالا از طریق مجتمع بندری کاسپین دانست و خاطرنشان کرد: احداث مخازن فله مایع و یک پست اسکله دلفین به منظور پهلوگیری کشتی‌های تانکر حمل مایعات یک مزیت رقابتی برای این مجتمع بندری محسوب شده به‌طوری‌که آن را از سایر بنادر متمایز می‌کند.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

کارشناسان مسائل اقتصادی با اشاره به اهمیت و جایگاه چابهار معتقدند که این بندر یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی سفر هفته گذشته «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به استان سیستان و بلوچستان ایران با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت ایران و افغانستان؛ «سیدمحمد حسین کاظمی» استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی با اشاره بر اهمیت و جایگاه چابهار، این بندر را یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان عنوان کرد.

وی به آوا گفته است که ایران و افغانستان برای گسترش روابط اقتصادی دو طرف باید برنامه‌های شفاف و تسهیل کننده را در دستور کار داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی مصرفی بودن اقتصاد افغانستان، نزدیکی مرزهای دو کشور همسایه و حضور حدود پنج میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را از دلایل مهم منافع گسترش روابط میان این دو کشور عنوان کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، استفاده از بندر چابهار، بازرگانان افغانستان را از اتکا به بنادر پاکستان که هر از چند گاهی برای آنها با مشکل مواجه می‌شود تا حدود بسیاری بی‌نیاز می‌کند و تجار‌ افغان می‌توانند محصولات خود را از طریق بندر چابهار به کشورهای هند، چین و ترکیه صادر کنند.

‌صادرات یک میلیون تن کالای معدنی از بندر چابهاربندر چابهار دروازه تجارت افغانستان با منطقه و جهانبندر چابهار؛ دروازه تجارت هند و افغانستان

وی اظهار داشت: طالبان با فراهم‌ساختن بستر امنیت می‌تواند از طریق زیرساخت‌های اقتصادی از جمله ایجاد راه‌های مواصلاتی و آگاه‌سازی سرمایه گذاران خارجی، جلب سرمایه‌گذاری کند.

کاظمی با اشاره بر این که ایران و افغانستان می‌توانند در زمینه واردات و صادرات تسهیلات گمرکی و یا کاهش تعرفه‌های گمرکی را در نظر بگیرند، افزود: جمهوری اسلامی ایران با کاهش تعرفه گمرکی برای محصولات زراعتی افغانستان می‌تواند تردد در مسیر چابهار توسط تجار افغانستان را افزایش بدهد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نورمحمدی: در جام حذفی هدفی جز قهرمانی نداریم
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!