Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان منطقه آزاد انزلی از تخلیه و بارگیری ۱۱۷ کشتی در بندر کاسپین و رشد چشمگیر مبادلات تجاری خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های دقیق تحریم‌های اقتصادی را بی‌اثر کردیم. ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

امین افقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه از ابتدای سال 98، 117 کشتی در مجتمع بندری کاسپین منطقه آزاد انزلی پهلو گرفته‌اند اظهار داشت: در سال گذشته تنها 20 کشتی تجاری به این بندر وارد شده بودند که این نشان‌دهنده، رشد چشمگیر مبادلات تجاری، بی‌اثر شدن تحریم‌ها و مدیریت دقیق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی عبور از تجریم‌های اقتصادی و پیشی گرفتن از اهدافی که برای مجتمع بندری کاسپین تعیین شده بود را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: تأمین کالاهای اساسی نظیر انواع غلات، روغن خوراکی و دام زنده از جمله اقلام مبادله شده در این بندر محسوب می‌شود.

افقی انواع لاستیک خودرو، مواد غذایی و شیمیایی، چوب و نیز تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی کشور با ارزش وزنی حدود 250 هزار تن را از دیگر کالاهای تجاری بندر کاسپین اعلام کرد و گفت: تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی کشور با ارزش وزنی حدود 250 هزار تن و صادرات مشقات نفتی از دیگر فعالیت‌های این مجتمع بندری محسوب می‌شود.

پهلوگیری 120 کشتی تجاری در بندر کاسپین گیلان / منطقه آزاد انزلی مبدأ ورود به بازار بزرگ اوراسیا شدانعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری ‌کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا ‌با محوریت سازمان منطقه آزاد انزلیگیلان| 25 میلیون دلار کالا امسال از منطقه آزاد انزلی صادر شد

وی صادرات مواد غذایی، صنایع‌دستی، مصالح ساختمانی، ماشین‌آلات و محصولات ایرانی به کشورهای حاشیه دریای خزر و کشور چین با ارزش وزنی حدود 22 هزار تن از بندر کاسپین را مورد توجه قرار داد و افزود: انعقاد تفاهم نامه های مشترک بین‌المللی از سوی این سازمان از جمله مؤلفه‌های اساسی است که به موجب آن اهداف ما محقق شد. 

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی راه‌اندازی کریدور جدید چین–قزاقستان–ایران با محوریت این منطقه را مورد تأکید قرار داد و بیان داشت: حضور در کمیسیون‌های مشترک کشورهای منطقه و استفاده از ظرفیت‌های اوراسیا از دیگر علل رونق مبادلات تجاری در مجتمع بندری کاسپین است.

افقی با اشاره به اینکه مجتمع بندری کاسپین سازمان منطقه آزاد انزلی علاوه بر تأمین نیازهای داخلی کشور اقدام به صادرات محصولات و کالاهای ایرانی به کشورهای مسیر کریدور چین–قزاقستان–ایران می‌کند عنوان کرد: شکستن تحریم‌های اقتصادی امری است که با مدیریت قوی و توجه به ظرفیت‌های داخلی ممکن می‌شود.

وی در تشریح ورود و خروج کشتی‌های تجاری از مجتمع بندری کاسپین سازمان منطقه آزاد انزلی به کشور چین نیز خاطرنشان کرد: طبق آمارهای موجود امسال حدود TEU 846 کانتینر کالا به مقصد نهایی کشور چین صادر و 2 هزار و 902 TEU کانتینر هم از مبدأ کشور چین به این مجتمع بندری وارد شده است.

افقی هدف از ایجاد منطقه آزاد انزلی به عنوان تنها منطقه آزاد شمال کشور را توسعه مبادلات کشورمان با کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا اعلام کرد و ابراز داشت: ظرفیت‌های بندری این منطقه با وجود دو بندر، انزلی به عنوان قدیمی‌ترین بندر ایران در این حوزه و بندر کاسپین به عنوان بزرگ‌ترین بندر ایرانی دریای خزر کاملاً مشهود است.

وی دو بحث توسعه امکانات زیرساختی و فعال‌سازی کریدورهای بین‌المللی را به عنوان مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان در سال‌های اخیر مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در همین این راستا کریدور چین، قزاقستان، ایران با محوریت سازمان منطقه آزاد انزلی ایجاد شده و دارای مزیت‌ها و کارکردهای بسیار بالایی است.

به گزارش تسنیم، منطقه آزاد انزلی مبدأ اصلی ورود به بازار بزرگ اوراسیا است از طرفی با توجه به پهلوگیری 117 کشتی تجاری در بندر کاسپین به عنوان یک بندر نسل سومی، افزایش امکانات لجستیک این بندر در دستور کار سازمان منطقه آزاد انزلی قرار گرفته است.

انتهای پیام/614/ ز

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد انزلی مجتمع بندری کاسپین بندر کاسپین مبادلات تجاری کشور چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی

حمیرا ریگی اظهار کرد: برای اجرایی شدن ساخت نیروگاه خورشیدی با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) نشستی برگزار و در خصوص چگونگی همکاری‌های مشترک در زمینه سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های برق بحث و تبادل نظر شده است.

وی افزود: همچنین برای ساخت نیروگاه خورشیدی با هدف بهینه‌سازی و مدیریت انرژی در سازمان، مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری به همراه معاون بنیاد مستضعفان کشور و جمعی از مدیران ارشد بنیاد مستضعفان از پست برق ۲۳۰ کیلوولت و قطعه زمین ۶۲ هکتاری با کاربری ساخت نیروگاه تجدید پذیر(خورشیدی , بادی) واقع درسایت پتروشیمی، پست ها و شبکه توزیع برق و از پست اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سازمان منطقه آزاد چابهار و زمین پیرامون آن به منظور بررسی فنی امکان ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی بازدید کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار ادامه داد: مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) در جلسه ای با محمدحسن رئیسی جانشین مدیریت امور بهره برداری منطقه آزاد چابهار در محل پست برق نهالستان منطقه آزاد شرکت و در این نشست مشترک پس از تبادل اطلاعات و تشریح مسائل مربوط به تاسیسات و شبکه‌های انتقال و توزیع آب، برق و فاضلاب این سازمان تصمیماتی گرفته شد.

وی گفت: مقرر شده تا با مشارکت همدیگر در توسعه پست اختصاصی نهالستان از ۱۵ به ۴۵ مگاوات، ارزیابی و ممیزی خطوط انتقال و شبکه توزیع آب و برق سازمان اقدامات لازم صورت گیرد.

ریگی تصریح کرد: سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه طراحی، تهیه، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی در سه فاز شامل ساخت ۲۰ تا ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ضلع شمالی و غربی پست برق نهالستان، بررسی ساخت ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در انتهای شهرک دی و بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی در انتهای فاز ۲ کارگاهی توافق شده است.

وی بررسی فنی و تعویض هادی خط انتقال( فوق توزیع) ۶۳ کیلوولت از نیروگاه کنارک تا پست نهالستان، بررسی فنی ایجاد سامانه هوشمند سازی، تله متری به منظور کنترل و مدیریت پست‌های برق و ایستگاه‌های پمپاژ آب، بررسی فنی اقتصادی و تهیه و نصب کنتورهای هوشمند برق و بررسی فنی اقتصادی تأمین برق روشنایی معابر سازمان از طریق انرژی خورشیدی و توربین بادی را مورد تاکید و توافق طرفین عنوان کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار افزود: همچنین مقرر شد تا بررسی فنی اقتصادی تأمین برق بخشی از بار سازمان به صورت پایلوت از طریق ساخت نیروگاه (توربین) بادی و بررسی فنی ایجاد اتاق مونیتورینگ تاسیسات زیربنایی در دفتر مدیریت محترمه عامل سازمان و مدیریت بهره‌برداری صورت گیرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • حریق یک واحد تجاری و یک واحد مسکونی در ۲ شهرستان گیلان
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند