Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی گفت: بندر تجاری کاسپین می‌تواند تبدیل به کانون ترانزیت کالاهای استراتژیک به کشورهای عضو اوراسیا شود. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از منطقهآزادانزلی، امین افقی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پهلوگیری بزرگترین کشتی حامل غلات به بندر منطقه آزاد انزلی اظهار داشت: این کشتی تجاری پنجاهمین کشتی است که در بندر منطقه ازاد انزلی پهلوگیری کرده و حامل بیش از 5 هزار و 300 تن غلات است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه کشتی تجاری فوق جزو بزرگترین محموله‌های واردکننده از طریق دریای خزر به بنادر شمالی کشور محسوب می‌شود افزود: با وجود محدودیت‌های مختلف اما از ابتدای امسال تاکنون 13 کشتی تجاری با بیش از 37 هزار تن انواع کالاهای اساسی در این بندر تخلیه و بارگیری کردند.

افقی خاطرنشان کرد: کالاهای تخلیه و بارگیری شده توسط این‌ کشتی‌ها شامل روغن خوراکی، ذرت، جو، دانه سویا و مواد اولیه واحدهای تولیدی کشور بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته در زمینه تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی رشد داشتیم البته عملیات تخلیه این کالاها هم‌اکنون در مجتمع بندری کاسپین آغاز شده است.

واحدهای اقتصادی آسیب‌دیده منطقه آزاد انزلی تسهیلات حمایتی دریافت می‌کنندتوزیع 10 هزار بسته معیشتی بین اهالی منطقه آزاد انزلی؛ پروانه بهره‌برداری 8 واحد تولیدی جهت تأمین ملزومات بهداشتی تغییر کرد44 فرصت سرمایه‌گذاری جدید با رویکرد «جهش تولید» در منطقه آزاد انزلی ایجاد می‌شود

وی از رشد 330 درصدی حوزه تعداد کشتی‌های وارده به بندر کاسپین نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و بیان کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالاها در بندرانزلی نیز در ماه‌های ابتدایی امسال از مرز 90 هزار تن عبور کرده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد رشد 66 درصدی میزان بار تخلیه و بارگیری شده در این بندر بودیم.

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی از رشد 348 درصدی صادرات کالاهای غیرنفتی در بندر انزلی در ماه‌های ابتدایی سال 99 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: بندر کاسپین هم‌اکنون یکی از فعال‌ترین بنادر شمالی کشور است که نقش به‌سزائی در تامین کالاهای اساسی کشور در شرایط کرونایی دارد.

افقی با اشاره به سرعت تخلیه، بارگیری و ترخیص کالا در بندر کاسپین ابراز داشت: در یک ماهه نخست امسال با وجود محدودیت‌ها و تعطیلی بسیاری از مشاغل و بنگاه‌های اقتصادی اما حدود هزار و 200 کامیون از این بندر با سفر به سراسر کشور کالاهای وارده را به دست هموطنان رساندند که نشان‌دهنده نقش تاثیرگذار و مهم بندر کاسپین در تأمین کالاهای اساسی کشور است.

وی اهداف و برنامه‌های راهبردی سازمان منطقه آزاد انزلی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: تکمیل و توسعه زیرساخت‌های بندری، اتصال راه‌آهن سراسری به مجتمع بندری کاسپین، احداث اسکله "رو رو"،جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه احداث اسکله‌ها و پسکرانه و رشد مبادلات تجاری از مسیر کریدورهای بین‌المللی از جمله برنامه‌های این سازمان‌ هستند.

افقی خاطرنشان کرد: ایجاد مزیت های رقابتی، کوتاهی مسیر، پسکرانه وسیع بندر، کاهش هزینه‌های حمل و نقل، تسریع و تسهیل خدمات به فعالان اقتصادی و بندری ، ارائه مشوق‌های قانونی متنوع از سوی این سازمان، توسعه زیرساخت‌ها از جمله مهم‌ترین دلایل استقبال بازرگانان از مجتمع بندری کاسپین به شمار می‌روند.

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به ظرفیت بندر کاسپین برای توسعه تصریح کرد: این مجتمع تجاری با توجه به ظرفیت پیش‌بینی شده برای تجارت با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا و بهره‌مندی از مزیت‌های قانونی منطقه آزادانزلی می‌تواند به کانون ترانزیت کالاهای استراتژیک با کشورهای عضو اتحادیه تبدیل شود.

انتهای پیام/612/ی

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی مدت مشابه سال بندر کاسپین کشورهای عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه ارگان‌های دریایی از سابق طولانی برخوردار هستند و دارای تجربیات بسیاری در حوزه دریایی هستیم، گفت: مجموعه ناوگان کشتیرانی ما در منطقه بزرگ‌ترین است و صنایع ما در حوزه دریا رشد کرده‌اند و توانسته‌ایم کشتی بسازیم و به کشورهای دیگر تحویل دهیم.

وی با اعلام اینکه سازمان بنادر و دریانوردی از محل منابع داخلی خود در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۸ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۲ همت پروژه و در سال ۱۴۰۲ معادل ۵۳ همت پروژه سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۹ همت پروژه سرمایه‌گذاری از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تعریف شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره سرمایه‌گذاری صورت گرفته از سوی بخش غیردولتی در بنادر کشور طی سه سال گذشته، بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ معادل ۴ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۲ همت پروژه و در سال ۱۴۰۲ معادل ۳ همت پروژه از سوی بخش خصوصی در بنادر کشور مدنظر قرار گرفته و در سال ۱۴۰۳ نیز ۵۵ همت پروژه از سوی بخش غیردولتی به منظور سرمایه‌گذاری در بنادر کشور، تعریف شده است.

این مقام مسؤول با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری در بنادر کشور توسط سازمان بنادر و بخش غیردولتی طی سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۰ معادل ۳۲ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۴ همت پروژه، در سال ۱۴۰۲ معادل ۵۶ همت پروژه مدنظر قرار گرفته است و در سال ۱۴۰۳ نیز معادل ۱۵۴ همت پروژه سرمایه‌گذاری توسط سازمان بنادر و دریانوردی و بخش غیردولتی، تعریف شده است.

وی مهم‌ترین پروژه‌های اجرا شده سازمان بنادر و دریانوردی در دولت سیزدهم را تشریح کرد و اظهار داشت: ساخت و بهره‌برداری از فاز ۳ پایانه کانتینری مجتمع بندری شهید رجایی، ساخت و تکمیل بندر چند منظوره خمیر، افزایش ظرفیت کانتینری بندر شهید رجایی به منظور پذیرش کشتی‌های ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU، احیای خلیج گرگان و بندر ترکمن، ساخت و تکمیل بندر چندمنظوره سیریک، ساخت و تکمیل بندر چند منظوره اروندکنار، ساخت و بهره‌برداری از ۵۰ فروند انواع شناورهای دریایی و تجهیزات دریایی در داخل کشور از جمله اقدامات مهم انجام شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: تجهیز بنادر کشور به تعداد ۱۵۰ دستگاه انواع تجهیزات بندری توسط بخش غیردولتی، خرید و بهره‌برداری از ۳۳ فروند شناور جدید در دریای خزر، ساخت و بهره‌برداری از ۵۵۰ هزار تن انواع ترمینال‌های مکانیزه غلات، جذب بیش از ۷۵ همت سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در بنادر، ساخت بندر مسافری چمخاله، ساخت بندرگاه نخل ناخدا، ساخت و بهر برداری از بندر ابوموسی، توسعه سواحل مکران و نیز ساخت ترمینال مسافری همراه با اسکله بندر بوشهر از دیگر اقدامات مهمی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

صفایی در مورد مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام سازمان بنادر و دریانوردی، اعلام کرد: جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی خارجی، ساخت بندر گناوه، ساخت کشتی‌سازی و سیلوهای غلات در بندر انزلی، ساخت بندرگاه ریگ، طراحی و تولید نرم‌افزار جامع بندری، ساخت اسکله (رو-رو) ریلی کانتینری و سیلوی غلات بندر امیرآباد، ساخت منطقه بزرگ مسافری و گردشگری در بندرعباس، ساخت سیلوهای غلات و تجهیزات بندری و دریایی بندر امام خمینی (ره) و سرمایه‌گذاری چین از جمله مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام همسو با توسعه دریا محور از سوی سازمان بنادر و دریانوردی است.

کد خبر 6099691 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ماهی‌های دودخانه - بندر انزلی (عکس)
  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • پیشرفت ۹۰ درصدی اسکله مجتمع بندری نگین بوشهر
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود