Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه آهن شمال ۲ با بیان اینکه اتصال راه‌آهن گیلان به بندر کاسپین سرعت ترانزیت کالا را افزایش می‌دهد گفت: آمادگی لازم برای حمل ریلی کالاهای ‌وارداتی منطقه آزاد انزلی به تمام نقاط کشور وجود دارد. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، غلامحسین ولدی امروز در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با تأکید بر اینکه اتصال راه‌آهن گیلان به بندر کاسپین سرعت ترانزیت کالا را افزایش می‌دهد اظهار داشت: آمادگی لازم برای حمل ریلی کالاهای ‌وارداتی منطقه آزاد انزلی به تمام نقاط کشور از ایستگاه راه آهن رشت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه آهن شمال 2 با بیان اینکه در آینده نزدیک راه آهن به بندر کاسپین منطقه آزاد انزلی و اسکله رو رو این بندر متصل می‌شود عنوان کرد: اهمیت و نقش‌آفرینی راه آهن با اتصال به بنادر استان گیلان و منطقه آزاد انزلی ملموس‌تر می‌شود از سوی دیگر سرعت انتقال کالا و میزان رضایت تجار و بازرگانان نیز ارتقاء پیدا می‌کند.

ولدی ضرورت تسریع در عملیات ساخت و تکمیل راه آهن گیلان را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: راه‌آهن به عنوان بهره‌بردار طرح‌ها و پروژه‌های ریلی شرایطی برای تسهیل در تأمین مصالح ساخت راه آهن رشت - منطقه آزاد انزلی و سایر پروژه‌های راهسازی را به منظور سرعت بخشیدن در عملیات اجرایی محیا کرده است.

استاندار اردبیل: تکمیل پروژه راه آهن اردبیل - میانه نیازمند 1600 میلیارد تومان اعتبار استوضعیت نیروهای اخراجی پروژه راه آهن لرستان نیازمند رسیدگی استلایحه موافقت‌نامه ارتباط بین‌المللی راه آهن بین ایران و افغانستان به مجلس رفت

وی از ایجاد سازه تخلیه مصالح در ایستگاه راه آهن رشت خبر داد و در تشریح مزایا و کارکردهای مهم این اقدام تصریح کرد: در حال حاضر پتانسیل و ظرفیت حمل و تخلیه روزانه 2 هزار و 500 تن مصالح خاکی از مبدأ لوشان ایجاد شده است از طرفی در صورت مهیا بودن سایر شرایط لازم امکان افزایش این مقدار نیز وجود دارد.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی نیز در این جلسه اهمیت اتصال بنادر منطقه آزاد انزلی به شبکه سراسری راه آهن را متذکر شد و اظهار داشت: قرار گرفتن در یک موقعیت استراتژیک، نزدیکی به پایتخت، برخورداری از زیر ساخت‌های بندری، تجاری و عمرانی و هاب داد و ستد از جمله ویژگی‌های منطقه آزاد انزلی است.

محمد ولی روزبهان با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی به عنوان مهم‌ترین مرکز برای انجام مراودات تجاری با کشورهای اوراسیا محسوب می‌شود خاطرنشان کرد: منطقه آزاد انزلی به عنوان یک منطقه استراتژیک در بین کشورهای حاشیه خزر و استراتژیک حمل کالا بر پایه اجرای کریدور شمال - جنوب(نستراک) بنا شده است.

وی با بیان اینکه اتصال راه آهن به منطقه آزاد انزلی موجب تقویت مراودات تجاری با کشورهای اوراسیا و افزایش بهره‌وری اقتصادی برای کشور می‌شود اظهار داشت: انتقال کالا از طریق ریل، بسیار ایمن و با سرعت بسیار بالایی انجام می‌شود بنابراین برای جذب تجار و بازرگانان جهت ترانزیت کالا توسعه خطوط ریلی نیاز است.

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی اعمال طرح‌های تخفیفی و تشویقی با هدف کاهش هزینه تمام شده برای تجار و بازرگانان را لازم و ضروری تلقی کرد و افزود: عبور کالاهای مصرفی آسیای میانه و اروپا با استفاده از حمل و نقل ترکیبی از مسیر ایران و منطقه آزاد انزلی صرفه زمانی بسیار خوبی دارد.

روزبهان با اشاره به اینکه اتصال بنادر منطقه آزاد انزلی به شبکه ریلی سراسری برای کشور روسیه نیز بسیار حائز اهمیت است خاطرنشان کرد: در حال حاضر نگاه و رویکرد روسیه مبتنی بر عبور محصولات و کالاها از مبدأ هند، چین و شرق آسیا به مقاصد کشورهای حوزه آسیای میانه و اروپا از مسیر ایران متمرکز شده است.

به گزارش تسنیم، در پایان این نشست دو جانبه مقرر شد مدیران بازرگانی سازمان منطقه آزاد انزلی و راه آهن شمال(2) شرایط حمل بار و طرح های تخفیفی از طریق راه آهن را به منظور جذب سرمایه‌گذاران، تجار و بازرگانان بررسی کنند.

گفتنی است طول مسیرراه آهن از ایستگاه پیربازار رشت تا مجتمع بندری کاسپین منطقه آزاد انزلی حدود 11 کیلومتر بوده و اتصال راه آهن به این منطقه موجب افزایش مبادلات از طریق کریدور شمال - جنوب می‌شود.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد انزلی منطقه آزاد انزلی تجار و بازرگانان اتصال راه آهن ترانزیت کالا بندر کاسپین راه آهن رشت راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۹۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد

راه آهن با اعلام اینکه لکوموتیو قطار ترانزیتی افغانستان توسط کنسرسیوم توسعه ریلی در مرز شمتیغ رها شده بود، از حرکت بدون مجوز این محموله به سمت مرز رازی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و‌ عدم هماهنگی با راه آهن، 10 واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه 13 اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می کند.

تاکید می شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران بعنوان متولی حمل و نقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این 10 واگن در شمتیغ کرد و تلاش نمود با فشارهای رسانه ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران برغم ناپختگی و بی صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه 13 اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه 15 اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمالغرب کشور است. همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می کند.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران، تاکید میکند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوز‌های مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • فستیوال بزرگ آرش مال: جشن افتتاحیه‌ای با شکوه در قلب منطقه آزاد انزلی
  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس