Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس هیئت مدیره بندر لاگان روسیه خواستار توسعه روابط همه‌جانبه با بنادر ایران شد و گفت: ۷۰ درصد مراودات کالا با روسیه از طریق بنادر منطقه آزاد انزلی انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ویتالی دوگینوف امروز در ارتباط ویدئو کنفرانس با معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی و معاون سفیر ایران در روسیه اظهار داشت: صدور کالا از طریق بنادر مرکزی به آستراخان و ایران کمی مشکل است لذا تقاضای احداث پایانه مرکزی برای صادرات غله در خزر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت مدیره بندر لاگان روسیه با اشاره به ضرورت توسعه روابط همه‌جانبه بنادر روسی با بنادر ایران از جمله بندر انزلی و کاسپین خاطرنشان کرد: بنده پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه خواهرخواندگی بین بندر کاسپین و بندر لاگان با هدف توسعه روابط دو کشور ارائه دادم.

دوگینوف خاطرنشان کرد: با توجه به چشم‌انداز توسعه کریدور شمال-جنوب، بندرلاگان می‌تواند مسیری برای عبور کالا به روسیه باشد زیرا از عمق آبخور خوبی در همه فصول برخوردار است.

افزایش فروش خودرو در روسیه با وجود شیوع کروناسناتور روس: تحریم‌ها تنها به روابط اتحادیه اروپا و روسیه آسیب می‌رساندخسارات 6 تریلیون روبلی ویروس کرونا به بخش خرده فروشی روسیه

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی نیز در این ارتباط ظرفیت‌های ارزشمند بندر انزلی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: بندرانزلی به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و فعالترین بنادر شمال کشور از جمله ظرفیت‌های گیلان است.

امین افقی با بیان اینکه بندر کاسپین به‌عنوان یکی دیگر از ظرفیت‌های منطقه آزاد انزلی به‌منظور توسعه تجارت دریایی با کشورهای روسیه و حاشیه دریای خزر ایجاد شده است ابراز داشت: با استفاده از این ظرفیت‌ها و همچنین ظرفیت اتحادیه اوراسیا باید بتوانیم در راستای توسعه مراودات کالا بین کشورها گام برداریم.

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به انجام بیش از 70 درصد مراودات کالا در بنادر منطقه آزاد انزلی با بنادر روسیه خاطرنشان کرد: مبادلات تجاری و همکاری‌های همه‌جانبه دو بنادر لاگان روسیه و کاسپین را می‌توان افزایش داد و از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت‌های بندری دو کشور بهره‌مند شویم.

افقی تبدیل منطقه آزاد انزلی به کانون ترانزیت کالا و توسعه زیرساخت‌های بندری را از جمله مهم‌ترین اهداف لجستیکی و توسعه‌ای سازمان منطقه آزاد انزلی اعلام کرد و بیان داشت: این سازمان حتی آمادگی لازم برای انعقاد تفاهمنامه خواهرخواندگی بین بنادر کاسپین و لاگان را دارد.

وی اتصال بنادر کاسپین و انزلی به راه‌آهن سراسری کشور و همچنین اتمام تکمیل اسکله "رو رو" را تاثیرگذار دانست و ابراز داشت: خوشبختانه زمینه لازم برای توسعه روابط  دو کشور فراهم شده و منطقه آزاد انزلی نیز تجربه خوبی در اجرای تفاهم‌نامه‌های دوجانبه با بنادر آستراخان و اکتائو قزاقستان دارد.

معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به معافیت‌ها و مزایای قانونی منطقه آزاد انزلی برای فعالیت سرمایه‌گذاران گفت: انعقاد توافقنامه فعالسازی کریدور نوستراک مابین منطقه آزاد انزلی، منطقه آزاد چابهار، منطقه ویژه اقتصادی لوتوس آستراخان روسیه در نشست کمیسیون مشترک دو کشور ایران و روسیه مد نظر است.

افقی مهمترین اقدامات سازمان منطقه آزاد انزلی در طول یک سال اخیر برای فعالسازی کریدور بین‌المللی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: انعقاد پروتکل چهارجانبه مناطق مذکور با انجمن حمل و نقل هند، برگزاری جلسات کارگروه توسعه کریدور شمال-جنوب و اجرای طرح‌های توسعه‌ای و زیرساختی از جمله مهم‌ترین اقدامات به‌شمار می‌روند.

معاون سفیر ایران در روسیه نیز در این ارتباط با اشاره به ضرورت تسریع در تکمیل کریدور شمال-جنوب اظهار داشت: مقامات روسیه نیز راه‌اندازی این کریدور را مورد توجه قرار دادند و با وجود اینکه کرونا تاثیر منفی بر بخش‌های اقتصاد جهان گذاشته اما راه‌اندازی کریدور شمال-جنوب باید همچنان مورد توجه باشد.

نظری با اشاره به ضرورت توسعه بنادر دو کشور در راستای استفاده بهتر از کریدور شمال-جنوب خاطرنشان کرد: جذب سرمایه‌گذاران و فراهم کردن زمینه‌های برای سرمایه‌گذاری از خواسته‌های شرکت بندری لاگان روسیه از سفارت ایران در آن کشور است.

انتهای پیام/612/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کریدور شمال جنوب توسعه روابط ظرفیت ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۴۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت

به گزارش گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بنادر و دریانوردی؛ ایجاد، توسعه و تجهیز بنادر بازرگانی کشور و مدیریت و بهره‌برداری از آنها، سیاست‌گذاری و نظارت کامل در امور کشتیرانی ساحلی و بازرگانی و تأمین ایمنی عبور و مرور شناورها، اجرای قانون دریایی و انجام وظایف مقرر در قانون، بخشی از وظایف قانونی و رسالت وجودی سازمان بنادر و دریانوردی است و در سال ۱۴۰۲ این سازمان در حوزه ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، اقدامات بسیار مهمی را انجام داد.

سرمایه‌گذاری مستقیم سازمان بنادر در حوزه زیرساخت، تجهیز بنادر

سرمایه‌گذاری مستقیم سازمان بنادر و دریانوردی در بنادر کشور جهت توسعه و نگهداری زیرساخت‌ها به میزان ۷۸ هزار و ۲۱۵ میلیارد ریال، سرمایه گذاری مستقیم جهت تجهیز بنادر به میزان ۲۸ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال و جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در بنادر تجاری در قالب ۱۲ قرارداد به ارزش ۲۴ هزار و ۳۴۹ میلیارد ریال از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته طی سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان بنادر و دریانوردی بود تا شاهد افزایش میزان سرمایه گذاری غیردولتی در بنادر کشور به میزان ۲۳۹ هزار و ۲۸۴ میلیارد ریال در قالب ۳۶۰ فقره قرارداد سرمایه‌گذاری باشیم.

بنادر هرمزگان

صدور ۸ فقره مجوز بهره‌برداری موقت از طرح‌های سرمایه گذاری در بنادر کشور در زمینه احداث انبار و سیلوی غلات، صدور ۱۰۵ فقره مجوز بهره‌برداری دائم از طرح‌های سرمایه گذاری در بنادر در زمینه احداث انبار و مخازن نفتی، تکمیل فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی با پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصد در پایان سال ۱۴۰۲، ادامه اجرای عملیات طرح توسعه اسکله‌های نفتی بندر شهید رجایی با افزایش پیشرفت فیزیکی از ۶۰ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۶۵ درصد و ادامه انجام تعمیرات اساسی اسکله‌های ۲۵ تا ۲۷ بندر شهید رجایی با پیشرفت فیزیکی ۵۸ درصد از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی طی سال گذشته بود.

ادامه انجام تعمیرات اساسی ۵ دستگاه پل داخلی و جاده‌های پیرامونی آن در مجتمع بندری شهید رجایی به میزان ۲۷ درصد، ادامه انجام تعمیرات اساسی روسازی محور‌های داخلی محوطه پشتیبانی و محوطه ترمینال شماره یک کانتینری بندر شهید رجایی به میزان ۴۰ درصد از دیگر اقدامات انجام شده در بندر شهید رجایی طی سال ۱۴۰۲ است.

مستندسازی و اصلاح چهار پلاک از اراضی ۲۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی، ادامه عملیات اجرایی احداث تعداد ۳ پست اسکله شناور مسافری در جزیره قشم با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد، نصب و بهره‌برداری از دو اسکله شناور مسافری دهخدا و دوربینی در بندر قشم، تکمیل زیرساخت‌های فاز اول بندر نخل ناخدا، اتمام احداث و تجهیز ساختمان مرجع دریایی بندر بوموسی و همچنین ادامه احداث ترمینال مسافری بندر بوموسی و نیز احداث مسیر تردد و احداث دیوار با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد از دیگر اقدامات انجام شده است.

طراحی و ساخت سامانه یکپارچه کنترل و نظارت بر عملکرد لایروب‌ها جهت افزایش بازدهی به صورت آنلاین در بندر شهید رجایی، ورود دو دستگاه مکنده ۳۰۰ تنی و دو دستگاه Ship Loader به بندر شهید رجایی، فعال‌سازی ترمینال کانتینری قدیم بندر شهید رجایی با به‌کارگیری ۵ دستگاه گنتری‌کرین و اتمام احداث مسیر‌های دسترسی به بندر سیریک شامل جاده‌های دسترسی داخلی و جاده‌های دسترسی خارجی از دیگر اقدامات انجام شده در بنادر استان هرمزگان طی سال گذشته بود.

بنادر خوزستان

اتمام و تحویل موقت تعمیرات اساسی اسکله‌های شماره ۱۱ و ۱۲ بندر امام خمینی با پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۱، اتمام احداث و افتتاح جاده کمربندی بندر امام خمینی (ره) به آبادان و همچنین اجرای شبکه گازرسانی به مجتمع بندری امام خمینی (ره) از جمله اقدامات انجام شده در بندر امام خمینی (ره) بود.

ورود شش دستگاه مکنده ۶۰۰ تن بر ساعت و دو دستگاه جرثقیل ۱۴۰ تنی به بندر امام خمینی (ره)، ادامه احداث ساختمان مرجع دریایی بندر خرمشهر با پیشرفت فیزیکی ۶۲ درصد، بهره‌برداری از سه انبار ۲۰۰۰ مترمربعی نگهداری کالا در بنادر چوئبده، اروندکنار و آبادان از دیگر اقداماتی است که در بنادر خوزستان مدنظر قرار گرفته و می‌توان به آن اشاره کرد.

بنادر بوشهر

در بندر بوشهر نیز تکمیل و بهره‌برداری از تأسیسات زیربنایی جزیره نگین بند شامل تکمیل معابر مجتمع بندری نگین، راه‌ها و تونل انرژی با پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و ادامه تکمیل زیرساخت‌های پایانه مسافری بندر بوشهر با پیشرفت فیزیکی ۷۸ درصد از جمله اقدامات مهم انجام شده طی سال ۱۴۰۲ است.

ادامه اجرای احداث موج شکن توده سنگی، دایک، دیوار پیرامونی و لایروبی بندر گناوه، ادامه اجرای ۴ پست اسکله رمپ بندر دیر به میزان ۷۶ درصد، اتمام اطاله اسکله تجاری و اسکله شناور‌های کوچک بندر کنگان و بهره‌برداری از ۲ فروند شناور پایش در بندر بوشهر از دیگر اقدامات انجام شده در بنادر بوشهر طی سال گذشته است.

بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار

ادامه احداث سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی بندر شهید بهشتی چابهار با افزایش پیشرفت فیزیکی از ۴۸ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۷۶ درصد، انجام عملیات اجرایی کریدور لجستیکی منتهی به بندر شهید بهشتی چابهار با افزایش پیشرفت فیزیکی از ۳۴ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ به ۸۳ درصد، اتمام و بهره‌برداری از تعمیرات اساسی اسکله‌های شماره ۱ و ۵ بندر شهید کلانتری و اسکله‌های شماره ۱، ۲ و ۵ بندر شهید بهشتی از جمله اقدامات صورت گرفته در بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار بود.

علاوه بر این ادامه احداث دایک حفاظت ساحلی ضلع جنوب شرقی بندر شهید بهشتی و استحصال پشت آن با پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصد، بهره برداری از شبکه معابر و تاسیسات زیربنایی بندر شهید بهشتی با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ از دیگر اقدامات انجام شده در بندر چابهار طی سال گذشته است.

همچنین اخذ سند برای اراضی ۱۸ پلاک ثبتی در محدوده و پسکرانه بندر چابهار، تمدید قرارداد شرکت IPGL کشور هند در بندر شهید بهشتی چابهار، طراحی و ساخت سامانه راداری تحلیل رفتار امواج و راه اندازی آن در سایت چابهار از دیگر اقدامات مهمی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • پیشنهاد ایران به روسیه برای ایجاد کریدور گازی
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه