Web Analytics Made Easy - Statcounter

منطقه آزاد انزلی محور توسعه همکاری ها با اعضای اوراسیا جهت خلق فرصت های جدید صادراتی و تحقق شاخص های اقتصاد مقاومتی در سال جهش تولید است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ مجید فاتحی مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی و مدیرکل حوزه ریاست بابیان اینکه منطقه آزاد انزلی محور توسعه همکاری ها با اعضای اوراسیا جهت خلق فرصت های جدید صادراتی و تحقق شاخص های اقتصاد مقاومتی در سال جهش تولید است و این مهم را از طریق برگزاری همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقه ای در دستور کار قرار داده ایم، اظهار داشت: علی رغم تحریم های ظالمانه دولت امریکا، با اجرای راهکارهای منشور اقتصاد مقاومتی از سوی دکتر روزبهان، مدیرعامل سازمان در قالب برنامه های متنوع همچون اتصال این منطقه به شبکه ریل سراسری با شکست مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با اتصال منطقه آزاد انزلی به ریل کشور در واقع مجتمع بندری کاسپین به بنادر جنوبی وصل شده و زمینه تسریع و افزایش حجم حمل و نقل ریلی بین المللی با توجه به ظرفیت ها و مزیت های مختلف این منطقه فراهم می شود، اضافه کرد: اتصال ریل و گسترش فعالیت های توسعه ای منطقه آزاد انزلی زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که توجه داشته باشیم، ایران از نیمه دوم سال گذشته به عضویت اتحادیه اقتصادی اوراسیا درآمده، اتحادیه اقتصادی که افق های جدیدی از همکاری های منطقه را برای کشورمان پدید آورده است.

دبیر کمیته اجرایی همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقه ای در خصوص دلایل برگزاری این همایش در منطقه آزاد انزلی چنین گفت که بررسی و معرفی راهکارهای برون رفت از برخی مشکلات پیش روی توسعه همکاری ها و صادرات محصولات تولیدی بخش خصوصی ایرانی به کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا یکی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش علمی بین المللی است که با همکاری موسسات پژوهشی و دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی برپا می شود.

وی موافقتنامه تعرفه ترجیحی در حال اجرا با اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فرصت خوبی برای افزایش همکاری های منطقه ای کشور به عنوان الگوی مناسبی از منطقه گرایی در قالب بند دوازدهم اقتصاد مقاومتی عنوان نمود و با اشاره به فرصت های همکاری در حوزه های ترانزیت منطقه ای و فرامنطقه با کشورهای حوزه اوراسیا، اضافه کرد: دیگر محور مورد توجه در همایش مزبور بررسی مشکلات فعالین اقتصادی و صادرکنندگان ایرانی در ارتباط با ترانزیت کالا به کشورهای کریدور شمال-جنوب و کریدور چین-قزاقستان-ایران است که براین اساس در پنل های تخصصی این همایش با حضور فعالان اقتصادی و مسئولان اجرایی مرتبط در ایران و کشورهای عضو اوراسیا، راهکارهای توسعه مناسبات اقتصادی، در قالب یک نقشه راه، در اختیار مقامات مسئول قرار می گیرد.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان منطقه آزاد انزلی با اشاره به ظرفیت های این منطقه در گسترش روابط اقتصادی و تجاری با جهان خاطرنشان کرد: منطقه آزاد انزلی به عنوان تنها منطقه آزاد شمال کشور که قابلیت توسعه مراودات تجاری و ترانزیتی با کشورهای دریای خزر را دارا بوده،با تکیه برمزیت های قانونی و زیرساخت های مناسبی همچون دو بندر کاسپین و انزلی، از ظرفیت بالایی برای استفاده تجار و بازرگانان برخوردار می باشد.

وی با تأکید بر موقعیت ژئوپلتیک خاص ایران به عنوان چهارراه مواصلاتی چندین قاره، تصریح کرد: افزایش بازارهای صادراتی کشورمان اصلی ترین فرصت اتحادیه اقتصادی اوراسیا در اقتصاد ملی است که با آشنایی و رعایت استانداردهای کشورهای مقصد قابل تحقق می باشد.

دبیر کمیته اجرایی همایش بین المللی اتحادیه اقتصادی اوراسیا و نقش ژئوپلیتیک مناطق آزاد در توسعه روابط منطقه ای افزود: همایش مزبور با حفظ پروتکل های بهداشتی به صورت محدود و با تکنولوژی ویدئوکنفرانس در تاریخ سه شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۳۹۹ با مشارکت اساتید داخلی و خارجی و مقامات ایرانی و خارجی در مرکز همایش های بین المللی منطقه ازاد انزلی برگزار خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه آزاد انزلی اوراسیا اتحادیه اقتصادی اوراسیا منطقه آزاد انزلی اقتصاد مقاومتی بین المللی همکاری ها منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد

تین نیوز

حمل بار ترانزیت از مبدا روسیه به مقصد هندوستان از کریدور ریلی اینچه برون انجام شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، بنابر اعلام شرکت راه آهن ج.ا.ا و با پیگیری و دیپلماسی حمل و نقل ریلی در دولت سیزدهم، دومین قطار ترانزیتی کانتینری ۷۷۴ تنی شامل تعداد۱۶ واگن و ۳۱ کانتینر باردار، روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری از مبدا روسیه به مقصد بندرعباس، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور ایران شد.

این قطار ترانزیتی بلافاصله پس از انجام تشریفات گمرکی به سمت بندرعباس اعزام شد تا از آنجا به کشور هندوستان ارسال شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد