Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از انزلی، پل مه دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران به همراه روزبه مختاری و مجید ورشو ساز اعضای هیئت مدیره این انجمن، هادی کریمی مدیرعامل شرکت خدمات بندری و دریایی کاوه، علیرضا چشم جهان مدیر ارشد اجرایی شرکت کاوه و علی کریمی مدیر شعبه شرکت کاوه در بندر آستارا با اکبری مقدم رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی دیدار در خصوص توسعه همکاری‌های دو جانبه گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در این دیدار با تشریح موقعیت ممتاز این منطقه و قرار گرفتن در مسیر کریدورهای تجاری اظهار کرد: منطقه آزاد انزلی از دو بندر بزرگ و تاریخی کاسپین و انزلی برخوردار بوده که هر دو برادر با ظرفیت‌های بالای خود سهم زیادی در تجارت با کشورهای حاشیه خزر را به خود اختصاص داده اند. 

علی وسط اکبری مقدم با اشاره به تکمیل کریدور شمال جنوب اتصال راه‌آهن به مجتمع بندری کاسپین گفت: با توجه به طرح توسعه مجتمع بندری کاسپین و لزوم تقویت فعالیت در کریدورهای تجاری از جمله چین، قزاقستان، ایران با محوریت بندر کاسپین و کریدور شمال جنوب این مجتمع بندری به مهمترین بندر در شمال کشور و منطقه آزاد انزلی به داد و ستد کالاهای تجاری تبدیل خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی فعالیت انجمن کشتیرانی و خدماتی ایران را در حوزه تجارت و جذب کالا بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: منطقه آزاد انزلی و بندر کاسپین بستر رشد و توسعه فعالیت‌های این انجمن در سطح ملی و بین المللی خواهد بود و آمادگی لازم به منظور انعقاد تفاهم نامه همکاری فراهم است. 

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران نیز در این دیدار اظهر کرد: در بندر کاسپین چشم اندازی از یک فعالیت بسیار مهم در حوزه خدمات بندری وجود دارد و ظرفیت‌ها و زیر ساخت‌های موجود و تجهیزاتی که در آینده اضافه می‌شود نویدبخش وجود یک بندر نسل سوم با ظرفیت‌های ویژه در گیلان است. 

به گفته پل مه، با توجه به فعالیت‌های بازرگانی کشور، یکی از اهداف توسعه لجستیکی این بندر، توسعه ترانزیت در خصوص کالاهایی است که می‌توان به عراق و ترکیه انتقال داد. 

وی با اشاره به ضرورت راه اندازی کریدور شمال - جنوب با توجه به مزیت‌های قابل توجه آن برای اقتصاد کشور و نقش بندر کاسپین در رونق این‌کریدور تصریح کرد: بندر کاسپین به دلیل امتیازات ویژه در خصوص ترخیص کالا و تعرفه‌ها می‌تواند در بخش توسعه‌ای برای دست یافتن به حداقل‌های ممکن در تسهیل روابط تجاری کریدور شمال جنوب خدمات قابل توجهی را به اقتصاد داخلی ارائه کند. 

دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران با بیان اینکه رویکرد اصلی کریدورشمال- جنوب بر اساس ترانزیت کالا است، گفت: می‌توان در کنار آن به واردات و صادرات کالای کشور در بندر کاسپین منطقه آزاد انزلی توجه کرد. 

پل مه، راه آهن را حلقه‌های مفقوده زنجیره تامین کالا و توسعه اقتصادی منطقه بر شمرد و بیان کرد: با توجه به وضعیت نامطلوب جاده‌های کشور و همچنین هزینه بالای حمل کالا در حمل و نقل جاده ای، در صورت توسعه حمل و نقل ریلی، می‌توان شاهد فعالیت نوین لجستیکی در گلوگاه‌های اقتصادی بود. 

به گفته وی، در صورت اتصال بندر کاسپین به راه آهن سراسری، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای اقتصاد منطقه، این بندر می‌تواند به عنوان یک بندر نسل سوم در کریدور شمال جنوب نقش آفرینی کند. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی منطقه آزاد انزلی بندر کاسپین کریدور شمال جنوب بندر آستارا انجمن کشتیرانی و خدمات کریدور شمال جنوب منطقه آزاد انزلی بندر کاسپین راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

کارشناسان مسائل اقتصادی با اشاره به اهمیت و جایگاه چابهار معتقدند که این بندر یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی سفر هفته گذشته «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به استان سیستان و بلوچستان ایران با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت ایران و افغانستان؛ «سیدمحمد حسین کاظمی» استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی با اشاره بر اهمیت و جایگاه چابهار، این بندر را یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان عنوان کرد.

وی به آوا گفته است که ایران و افغانستان برای گسترش روابط اقتصادی دو طرف باید برنامه‌های شفاف و تسهیل کننده را در دستور کار داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی مصرفی بودن اقتصاد افغانستان، نزدیکی مرزهای دو کشور همسایه و حضور حدود پنج میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را از دلایل مهم منافع گسترش روابط میان این دو کشور عنوان کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، استفاده از بندر چابهار، بازرگانان افغانستان را از اتکا به بنادر پاکستان که هر از چند گاهی برای آنها با مشکل مواجه می‌شود تا حدود بسیاری بی‌نیاز می‌کند و تجار‌ افغان می‌توانند محصولات خود را از طریق بندر چابهار به کشورهای هند، چین و ترکیه صادر کنند.

‌صادرات یک میلیون تن کالای معدنی از بندر چابهاربندر چابهار دروازه تجارت افغانستان با منطقه و جهانبندر چابهار؛ دروازه تجارت هند و افغانستان

وی اظهار داشت: طالبان با فراهم‌ساختن بستر امنیت می‌تواند از طریق زیرساخت‌های اقتصادی از جمله ایجاد راه‌های مواصلاتی و آگاه‌سازی سرمایه گذاران خارجی، جلب سرمایه‌گذاری کند.

کاظمی با اشاره بر این که ایران و افغانستان می‌توانند در زمینه واردات و صادرات تسهیلات گمرکی و یا کاهش تعرفه‌های گمرکی را در نظر بگیرند، افزود: جمهوری اسلامی ایران با کاهش تعرفه گمرکی برای محصولات زراعتی افغانستان می‌تواند تردد در مسیر چابهار توسط تجار افغانستان را افزایش بدهد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نورمحمدی: در جام حذفی هدفی جز قهرمانی نداریم
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!